:::Ini Kisah tentang saye:::

Monday, August 8, 2011

::Sape nak header free by cik Tempe::

Assalamualaikum..
entry ni speacial untuk cik tempe<hehe>
tyme duk blogwalking td,tetiba nampak satu contest ni..
<SAPE NAK HEADER FREE BY CIK TEMPE>
huhu..sape yang xnak kan??
nak buat sendiri xcantik,so Ape salahnya kalau kita mencuba..(>__<)




kalau nak tahu dengan lebih lanjut blh usha blog cik tempe..
klik SINI

OK,sy nak tag:


D.O.N.E..

(>_____<)


2 comments:

✿cik tempe✿ said...

thanks dear sebab join.btw, boleh tak cakap awk nk tulis ape kat header tu? :)

Kayla bj said...

@cik tempe

welcome,sy nak simple je,just ade gambar ckit,url blog n "kisah aku dan mereka,SELAMANYA-hehe,harap sgt daptt...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...